همه موادي را كه در اين خوراك به كار رفته است را ميشناسيد. شايد تركيب آنها با يكديگر براي شما كمي عجيب باشد اما مطمئن باشيد امتحان آن حتي براي كساني كه اهل خطر كردن نيستند خالي از لطف نيست..
مواد لازم براي 4 نفر
- روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري
- ران مرغ: 8 عدد
- آب پرتقال ملس: 300 ميليليتر
- پيازچه: 3-4 عدد، ساطوري شده
- نشاسته ذرت: 2 قاشق چايخوري
- پنير پارمزان: 4 قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روش تهيه:
1 – روغن را در يك تابه نسوز داغ كرده و مرغ را 8 تا 10 دقيقه روي شعله متوسط تفت دهيد تا همه طرف آن طلايي شود.
2 – آب پرتقال و پيازچه را اضافه كرده و غذا را به جوش آوريد، سپس شعله را كم كرده و با در بسته 30 دقيقه مرغ را بپزيد.نشاسته ذرت را در 2 قاشق غذاخوري آب سرد حل كرده و همراه پنير پارمزان به سس اضافه كنيد.
3 – هنگامي كه سس غذا به جوش آمد، نمك و فلفل آن را اندازه كنيد و همراه برنج، پاستا يا نان سرو كنيد.
نکته :
همه موادي را كه در اين خوراك به كار رفته است را ميشناسيد. شايد تركيب آنها با يكديگر براي شما كمي عجيب باشد اما مطمئن باشيد طعم ملس پرتقال، عطر ملايم پيازچه و رنگ زيباي پنير پارمزان مجموعهاي خوشطعم به وجود ميآورد كه امتحان آن حتي براي كساني كه اهل خطر كردن نيستند خالي از لطف نيست.
فوت آشپزي
با يك چاقوي كوچك، رانهاي مرغ را سوراخ سوراخ كنيد تا هم زودتر بپزد و هم داخل مرغ طعم بگيرد.