کدو تنبل خوردنی خوشمزه و پرخاصیت مخصوص فصل زمستان است که به دلیل سرشار بودن از ویتامینهای مفید و ضروری، انتخاب مناسبی برای تامین انرژی و کمک به سلامت بدن در فصل سرما است. کدو تنبل یک منبع غنی از فیبر خوراکی است و تخمه کدو نیز حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر است.
در فصل زمستان میتوان از کدو تنبل در طبخ غذاهای مختلف مانند سوپ و انواع نانها و کیکها استفاده کرد و به دلیل دارا بودن فیبر زیاد چاره خوبی برای رفع یبوست است.
به گزارش ایندیا اکسپرس، کدو تنبل همچنین منبع غنی از ویتامینهای A و K و C است. ویتامین A برای حفظ سلامت چشمها و بهبود بینایی مفید است و بهعلاوه به تقویت رشد استخوانها، سیستم ایمنی بدن و دستگاه تولیدمثل کمک میکند. کدو تنبل هم چنین حاوی مقادیر زیادی ویتامین K است که حدود 40 درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تامین میکند.
این ویتامین نیز برای استخوانها و قلب مفید است.
هم چنین مصرف یک نوبت کدو تنبل 20 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین میکند که این ویتامین نیز به نوبه خود برای رشد و ترمیم بافتها در تمام اعضای بدن ضروری است و در زمستان بدن را در برابر بیماریهای فصلی مقاومتر میکند. علاوه بر اینها، کدو تنبل سرشار از آهن، پتاسیم و منیزیم است که تمام این املاح برای بهبود سلامتی ضروری هستند و بویژه منیزیم برای حفظ عملکرد مطلوب عضلات حیاتی است.