یک کارشناس تغذیه گفت: نارگیل حاوی فیبر قابل توجهی بوده به طوری که در هر 100 گرم از این میوه، 9 گرم فیبر خوراکی وجود دارد بنابراین مصرف آن در پیشگیری از یبوست و یا درمان آن بسیار موثر است.یوسف نقیایی در گفتوگو با ایسنا، گفت: نارگیل جزء گروه میوهها محسوب میشود اما یکی از میوههای پرانرژی است به طوری که هر100 گرم آن حدود 350 کیلو کالری انرژی دارد که عمده این انرژی را چربیهای موجود در آن تامین میکنند که چیزی حدود 35 گرم است.
وی از دیگر ترکیبات نارگیل به فسفر بالا (112 میلیگرم) و پتاسیم بالا (356 میلیگرم) اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: این میوه همچنین ویتامین E قابل توجهی دارد که میتواند به عنوان یک آنتی اکسیدان موثر در درمان و پیشگیری از سرطانها و چین و چروک پوست استفاده شود.
نقیایی افزود: در صورتی که نارگیل را به صورت مخلوط با شیر آن مصرف نماییم، انرژی آن به طور قابل توجهی افزایش یافته و حدود 670 کیلو کالری خواهد بود.