مواد لازم : برای ۴ نفر
سفیده تخم مرغ=۳ عدد
سس خردل=۱ قاشق سوپ خوری
نان ایتالیایی خرد شده=یک فنجان
پنیر پارمزان کم چرب=۴/۱ فنجان
مرغ پوست کنده بدون استخوان =۴ قطعه
سس سرکه و نمک گرم = ۴/۳ فنجان
سالاد کلم فرانسوی =به دلخواه
طرزتهیه:
۱٫فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .
۲٫ سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
۳٫مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
۴٫در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید روی آنها طلایی شود ۱ دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
۵٫غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید میتوانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.
منبع:آشپز آنلاین