خواص درماني گیاهان و میوه ها

آنچه از خاکشیر نمیدانید!

 خاكشیر گیاهی است علفی یك‌ساله یا دوساله كه ارتفاع ساقه آن تا یك متر نیز می‌رسد. تخم این گیاه كه همان خاكشیر است، ریز و كمی دراز و معمولا به دو رنگ وجود دارد: قرمز كه دارای طعم كمی تلخ است و دیگری قرمز تیره.

● خواص دارویی
▪ خاكشیر از نظر طب قدیم ایران، گرم و تر است.
▪ التیام‌دهنده زخم و جراحات است.
▪ جوشانده خاكشیر برای رفع اسهال‌های ساده و رفع ترشحات زنانگی مفید است.
▪ خاكشیر ادرار آور، تب‌بر و بازكننده صداست.
▪ برای دفع كرم، سرخك، مخملك و از بین بردن كهیر و التهابات پوستی مفید است.
▪ از گل‌ها و برگ‌های گیاه می‌توان برای رفع بیماری ناشی از كمبود ویتامین C استفاده كرد.
▪ در دفع سنگ كلیه موثر است. برای دفع سنگ كلیه می‌توان،‌ خاكشیر و ترنجبین را با هم مخلوط كرد و صبح ناشتا خورد.
▪ برای برطرف كردن جوش‌های صورت كه به‌ علت خوردن چربی و شیرینی زیاد ایجاد می‌شود باید جوشانده یك قاشق ترنجبین را با دو قاشق غذاخوری خاكشیر مخلوط كرده و هر روز صبح ناشتا به‌ مدت دو هفته آن را میل كنید تا جوش‌ها از بین برود.

● مضرات
▪ بعضی از افراد هنگامیكه خاكشیر می خورند ممكن است سردرد بگیرند اینگونه شاخاص باید خاكشیر را با كتیرا بخورند.

 
منبع: روزنامه تهران امروز

 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.