پيتزا و ساندويچتغذیه در دوران قبل و بعد از بارداری

پیتزای گوشت مخصوص خانم های باردار

مناسب برای 3 ماهه سوم بارداری

در 3 ماهه آخر بارداری، تقریبا تمام اعضای بدن نوزاد شکل گرفته. فقط باید رشد ریه و بخش‌های بدنش تکمیل شود. فرزند شما باید به اندازه‌ای بزرگ شود که بتواند متولد شود و بدون حضور در بدن شما به زندگی‌اش ادامه دهد. شما در این ماه‌ها باید مواد انرژی‌زا مصرف کنید تا جنین وزن بگیرد. شما دیگر ویار صبحگاهی را پشت سر گذاشته‌اید و می‌توانید بدون نگرانی غذا بخورید. بدون آن‌که زیاده‌روی کنید، هیدرات کربن را به رژیم غذایي خود اضافه کنید و روزی یک وعده یک غذای پر انرژی بخورید. این پیتزا سالم و پرانرژی است و می‌تواند غذای خوبی برای ناهار محسوب شود.

مواد لازم:

  • آرد: یک لیوان
  • بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون: 150 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • شیر: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • گوجه‌فرنگی ریز: 200 گرم
  • پیاز قرمز: 2 عدد
  • برگ ریحان تازه: یک فنجان
  • گوشت چرخ شده: 200 گرم
  • پنیر پیتزای رنده شده: 100 گرم
  • روغن: يك قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زردچوبه و دارچین: هر کدام نصف قاشق مرباخوری

روش تهیه:

آرد، نمک و بیکینگ پودر را در ظرف بریزید و روغن را به آن اضافه کنید تا کاملا به خورد آرد برود. بعد زرده تخم‌مرغ و شیر را اضافه کنید و باز هم ورز دهید تا کاملا یک‌دست شود. بعد روی خمیر پلاستیک بکشید، آن را با یک حوله بپوشانید و 2 ساعت در فر خاموش استراحت دهید تا عمل بیاید. بعد از این زمان یک ‌بار دیگر خمیر را ورز دهید و در سینی پیتزا پهن کنید و در فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید. حالا می‌توانید گوشت را آماده کنید. برای آماده کردن گوشت، یک قاشق روغن در تابه بریزید، یکی از پیاز‌ها را خرد کنید و کمی در روغن تفت دهید. بعد از این‌که طلایی شد، گوشت را در آن بریزید و تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. حالا نمک و فلفل و ادویه را به گوشت بزنید، نصف لیوان آب در آن بریزيد، در تابه را بگذارید و 10 دقیقه صبر کنید تا کاملا بپزد.  بعد از آماده شدن گوشت، خمیر را از فر بیرون بياوريد. گوجه‌فرنگی‌ها را از وسط نصف کنید و روی خمیر بچینید. پیاز را هم خرد کنید و روی خمیر پخش کنید. حالا می‌توانید گوشت را روی مواد بریزید و پنیر را اضافه کنید و باز هم خمیر را به فر برگردانید. بعد از 20 دقیقه پیتزای شما آماده است.


منبع

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.