ابتدا سيب زمينى را پوست کنده و حلقه کرده و بعد خلال کرده، سعى کنيد يک اندازه باشد. یک قابلمه آب بگذارید روی گاز تا بجوشد و یا می توانید از کتری یا کتری برقی استفاده کنید، وقتى آب جوش آمد، درون آب جوش داخل قابلمه 1 قاشق نمک بريزيد و سيب زمينى ها را به مدت 5 دقيقه در حال جوش بگذارید بماند، سيب زمينى بايد فرمش را حفظ کند و به راحتى با دست نشکند، يعنى زياد پخته نشود، سپس توى صافى ريخته و بعد روى پارچه تميزى قرار دهید تا آبش گرفته شود، وقتی خشک شد داخل فريزر گذاشته تا نيمه منجمد شود و بعد از فریزر بیرون آورده، سرخ کنید.
بهتر است که سیب زمینی ها را در سرخ کن برقی سرخ کنید، زیرا حجم روغن در آن زیاد است و سیب زمینی ها رنگ و فرم یکدستی می گیرند ولی اگر سرخ کن نداشتید، روغن توى ماهيتابه را داغ کنید و شعله گاز را هم کم نکنید، زیرا در اين روش سيب زمينى زود بايد سرخ شود، بعد ازسرخ شدن روى دستمال کاغذى تميز بريزيم تا روغن اضافي آن گرفته شود.
نکته مهم:
در هر دو حالت، چه استفاده از سرخ کن و چه ماهیتابه، حتما روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار زیاد به کار ببرید و بعد از مصرف باقیمانده روغن را در ظرفی دربسته برای دفعه بعد نگهداری کنید.