1ـ قبل ازاینکه مداد خط چشم یا خط لب خود را بتراشید آن را به مدت 10 دقیقه داخل یخدان یخچال یا فریزر قرار دهید. با این کار مداد کمی سفت میشود و هنگام تراشیدن و تیز کردن نمیشکند.
2ـ اگر چشمانتان گود رفته است بهتر است به جای مداد خط چشم از نوع مایع آن استفاده کنید.
3ـ هنگام استفاده از ریمل برای اینکه صورتتان لک نشود، بهتر است لایه نازکی از ریمل را فقط روی مژه فوقانی بکشید. سپس با استفاده از فرچه ریمل مژههای بالا و پایین را ریمل بکشید تا توده نشود.
4ـ قبل از فر دادن مژههای خود، ابزار مخصوص آن را برای چند ثانیه با سشوآر گرم کنید. همین گرمای اندک، فر مژه را برای مدت طولانیتری حفظ میکند.
5ـ هنگام خرید کرم پودر، رنگ آن را در قسمت داخلی مچ دست خود تست کنید. پوست این قسمت از دست رنگ محصول مورد نظر را دقیقا همان طوری نشان میدهد که روی صورتتان جلوه خواهد داشت.
6ـ برای اینکه کرم پودر مدت بیشتری روی چهرهتان دوام بیاورد، کافی است یک قطره از مرطوبکنندهتان را روی آن بریزید. با این کار درخشش کرم پودر نیز بیشتر خواهد بود.
7ـ کرم پودر باید آخرین چیزی باشد که روی چهره خود به کار میبرید. به این ترتیب، قادر خواهید بود هر گونه لک ناشی از دیگر مواد آرایشی را بپوشانید.
8ـ وقتی از ماتیک مات استفاده میکنید، طبیعتا روی لب خود احساس خشکی خواهید کرد.
برای اینکه این اتفاق نیفتد، کافی است قبل از استفاده از این نوع رژ لب، از کمی روغن (بلسان) لب استفاده کنید. بعد که کار آرایش چشم و باقی صورت را تمام کردید، از رژ مات استفاده کنید. تا این زمان دیگر روغن جذب لبها شده است.
9ـ برای اینکه رژ لب دوام بیشتری روی لبتان داشته باشد، قبل از استفاده از رژ روی لبتان، خط لب بکشید. سپس بر روی خط لب، رژ بمالید.
10ـ سایه چشم تیره میتواند نقش خط چشم را هم بازی کند. فرچهای تخت را مرطوب کرده و در سایه چشم تیره فرو ببرید. سپس آن را روی خط مژه بکشید و به فاصله موجود بین مژهها دقت کنید. بعد، همین رنگ را بالای خط مژه نیز به کار ببرید.
11ـ رژ لب خود را حتما داخل یخچال نگهداری کنید تا بیشتر عمر کند.
12ـ هنگام خرید رژ لب هرگز تستر را روی لب خود آزمایش نکنید. این کار بسیار غیربهداشتی است. بهتر است رژ را روی نـوک انگشتان خود امتحان کنید.
13ـ بعد از اینکه از رژ لب استفاده کردید، انگشت اشاره خود را داخل دهان خود فرو ببرید و به آرامی بیرون بکشید.رژ اضافی به انگشتتان میچسبد و بیرون میآید و دیگر مزاحم دندانتان نخواهد شد.
14ـ رژ لب میتواند گاهی به عنوان رژ گونه به کار رود اما عکــس آن هرگز صادق نیست.
15ـ خط لب بر رژ لب مقدم است. اگر بعد از رژ لب تازه بخواهید از خط لب استفاده کنید، قادر نخواهید بود خط لب طبیعی خود را به درستی پیدا کنید.
16ـ خانمهای مسن بهتر است دور رژ لبهای مات و براق را خط بکشند و صرفا از رژ لبهای چرب استفاده کنند.
17ـ اگر از رنگ رژ لب خود خوشتان نمیآید، آن را دور نیندازید. کافی است آن را با دیگر رنگها مخلوط کنید تا به ترکیب رنگی مورد علاقهتان برسید.
18ـ اگر لبهایتان گوشتی و ضخیم است بهتر است خط لب را فقط در قسمت خارجی خط لب طبیعی خود به کار ببرید.
19ـ اگر رژ لبتان شکــسته است، کافی است شعله کبریت یا فندک را زیر قسمت شکــسته بگیرید و وقتی شروع به آب شدن کرد، آن را روی قسمت پایه به آرامی بفشارید. سپس آن را سر و ته کنید و بدون درپوش به مدت 5 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
20ـ از رژهایی که رنگ پرتقالی و قهوهای دارند کمتر استفاده کنید چون باعث زرد شدن دندانها میشود.
21ـ برای اینکه فنجان یا لیوانی که از آن مینوشید، رژی نشود کافی است قبل از نوشیدن با احتیاط و پنهان کاری تمام، سطح تماس آن را با نـوک زبان خود کمی خیس کنید و سپس فنجان یا لیوان را به دهان ببرید