اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که با خوابیدن مشکل دارند، دیگه سراغ داروهای شیمیایی نروید. دوای دردتان اینجاست.
‘يوسف نقيايي’ با بيان اينكه جوانهها در گروه سبزي ها قرار دارند، افزود: جوانه گندم سرشار از ويتامينها و املاح معدني است و ارزش غذايي بالايي دارد.
به گفته وي، تغييرات شيميايي كه هنگام جوانه زدن رخ ميدهد باعث ميشود املاح، ويتامينها و پروتئين ها در آن افزايش يابد.
اين كارشناس تغذيه با بيان اينكه پودر جوانه گندم غني از ويتامين E و B است، گفت: ويتامين E به عنوان يك آنتي اكسيدان در پيشگيري از اكسيده شدن كلسترول مفيد است و باعث كاهش بيماريهاي قلبي عروقي ميشود.
نقيايي افزود: همچنين جوانهها داراي فيبر، سلنيوم و فينريوم هستند كه در پيشگيري از ابتلا به انواع سرطان به ويژه سرطان روده و نيز براي رفع يبوست مفيد است.
اين كارشناس تغذيه يادآور شد: جوانه گندم در درمان ريزش مو و ناراحتيهاي پوستي و شادابي پوست موثر است و ميتوان آن را به عنوان ماسك جوانه گندم استفاده كرد.
نقيايي گفت: جوانه گندم حتما بايد در برنامه غذايي زنان باردار و شيرده كه نياز غذايي بالايي دارند، گنجانده شود.
وي افزود: روغني كه در دانه گندم وجود دارد هنگام جوانه زدن به صورت اسيد چرب در مي آيد كه قابل هضم است.
نقيايي با اشاره به ضرورت وجود ويتامين B به ويژه 1 B موجود در جوانه براي تعادل سيستم عصبي، خاطر نشان كرد: اين ماده غذايي همچنين براي رفع بيخوابي، خستگي و اختلالات عصبي افرادي كه از اين موضوع رنج ميبرند، مفيد است.
وي اظهار داشت: اين ماده غذايي بايد به صورت سوپ يا همراه سالاد در برنامه غذايي كودكاني كه دچار سوءتغذيه هستند، گنجانده شود.
ایرنا