خواص درماني گیاهان و میوه ها

روغن شنبلیله و خواص آن

شناخت خواص شنبلیله به عصر باستان بر می گردد. مصریان باستان شنبلیله را برای کارهای مختلف از جمله مصارف پزشکی مورد استفاده قرار می دادند. به نوشته سایت «ehow» آن ها از این گیاه برای درمان گزیدگی مار، گوش درد و عفونت های کلیوی استفاده می کردند. این گیاه که هزاران سال است در پخت و پز غذاهای مدیترانه ای مورد استفاده قرار می گیرد، خواص زیادی دارد. در این مطلب خاصیت روغن طبیعی این گیاه را مرور می کنیم.

– تقویت کننده پوست است.

– خاصیت ضدباکتریایی، ضدعفونی کننده و خلط آور دارد.

– این روغن ترکیبی مشابه به هورمون استروژن دارد که علایم قبل از یائسگی مانند استرس و احتباس آب در بدن را کاهش می دهد.

– اسپاسم های عضله را کاهش می دهد.

– ماساژ آن روی شکم حالت تهوع رااز بین می برد.

– اثر رونده دارد و عفونت مجرای ادراری و سنگ کلیه را از بین می برد.

– از چین و چروک پوست پیش گیری می کند.

– از احتباس آب در بافت پوست جلوگیری می کند از این رو ظاهر صورت را شاداب می کند.

– با ناراحتی گوارشی، چاقی مفرط و پوست چرب مقابله می کند.

– درد ناشی از گرفتگی عضله و روماتیسم را تسکین می دهد.

– گردش خون را تنظیم می کند.

– برای درمان بی خوابی و گرفتگی شکم کودک استفاده می شود.

– نفخ را از بین می برد.

– بیماری های تنفسی مانند آسم، سرفه های مزمن و خس خس را درمان می کند.

منبع: روزنامه خراسان

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.