وقتی صحبت از كنترل مقدار غذای دریافتی میشود همه بلافاصله گروهی از غذاهایی را كه در رأس آنها نان و برنج قرار دارند، محدود میكنند در حالی كه باید اندازههای صحیح را با به كار بردن ترفندهایی به دست آورد كه عبارتند از:
1- همیشه به دنبال كوچكترین اندازهها بگردید.
2- فقط به نیازهای بدن پاسخ دهید یعنی هر آنچه را كه بدن خواستار آن است میل كنید. نه كمتر و نه بیشتر.
3- قبل از هر چیز غذاهای كمتری را برای هر وعدهتان آماده كنید.
4- سعی كنید برای غذا خوردن بیرون نروید زیرا همیشه در رستوران غذا خوردن، آن هم همراه دوستان = با پرخوری
5- خوردن نصف مقدار غذای همیشگی را به مدت 20 دقیقه طول دهید. به این ترتیب نه تنها سیر شدهاید بلكه انرژی كمتری را نیز وارد بدنتان كردهاید
6- هنگام غذا خوردن سرعت خود را به شدت پایین بیاورید
7- از بشقاب و لیوانهای كوچك تر استفاده كنید.
8- همواره با وعدهای كوچك، غذاخوردنتان را آغاز كنید.
9- قبل از سفارش غذا حتما به آنچه میخواهید بخورید، خوب فكر كنید.
10- وعدههای اصلی و میان وعدههایتان را به طور منظم و سرساعت مشخص میل كنید، به این ترتیب دیگر به شدت گرسنه نخواهید شد.
11- همواره غذایتان را با دیگران سهیم شوید و از همان ابتدا غذایتان را تقسیم كنید.
12- اگر بیرون از منزل غذا میخورید نصف آن را در رستوران میل كنید و مابقی را به خانه بیاورید.
سیمرغ