سالها پيش در وسايل پذيرايي هر ايراني، انواع و اقسام آجيل و ميوههاي خشك، ميزبان ميهمانان بوده است و اغلب خود با روشهاي ساده سنتي، اين تنقلات را تهيه ميكردند
خشك كردن مواد غذايي را ميتوان يكي از قديميترين روشهاي نگهداري محسوب
كرد كه امروزه نيز از اين روش در سطح وسيعي استفاده ميشود و صادرات
ميوههاي خشك به دليل توزيع نامناسب صنايع غذايي و انواع محصولات كشاورزي و
فصلي و منطقهاي بودن توليد بسياري از محصولات در جهان پراهميت شده است.
همه ميوهها را به خاطر داشتن بافت فيبريشان ميتوان خشك كرد؛
سيب، كيوي، آناناس، موز، پرتقال، ليمو و حتي توتفرنگي از دسته ميوهجاتي
هستند كه بسهولت خشك ميشوند و ميتوان آنها را همچون برگه لواشكي ترش يا
شيرين به دندان كشيد.
سالها پيش در وسايل پذيرايي هر ايراني، انواع و اقسام آجيل و ميوههاي خشك، ميزبان ميهمانان بوده است و اغلب خود با روشهاي ساده سنتي، اين تنقلات را تهيه ميكردند
خشك كردن مواد غذايي را ميتوان يكي از قديميترين روشهاي نگهداري محسوب
كرد كه امروزه نيز از اين روش در سطح وسيعي استفاده ميشود و صادرات
ميوههاي خشك به دليل توزيع نامناسب صنايع غذايي و انواع محصولات كشاورزي و
فصلي و منطقهاي بودن توليد بسياري از محصولات در جهان پراهميت شده است.
همه ميوهها را به خاطر داشتن بافت فيبريشان ميتوان خشك كرد؛
سيب، كيوي، آناناس، موز، پرتقال، ليمو و حتي توتفرنگي از دسته ميوهجاتي
هستند كه بسهولت خشك ميشوند و ميتوان آنها را همچون برگه لواشكي ترش يا
شيرين به دندان كشيد.