آرزو داشتيد يک تيم کامل هميشه مراقب اضافه وزن و تناسباندام شما بود؟ يک خبر خوب برايتان داريم: اينجا راهکارهايي از برترين متخصصين تغذيه جهان برايتان آوردهايم که تصور ميشود بيشترين تاثير را در وضعيت تناسباندام شما خواهد داشت.
به گزارش مردمان، اين هفت راهکار را وارد برنامه روزمره زندگيتان کنيد تا ببينيد چطور تغييرات خيلي کوچک ميتواند تاثيري عالي بر جا گذارد.
جوانههاي چشاييتان را فريب دهيد
“جوانههاي چشايي موجوداتي به شدت قابلانعطاف هستند. وقتي نتوانند با غذاهايي که دوست دارند باشند، ياد ميگيرند که غذاهايي که به آنها ميرسد را دوست بدارند.
سعي کنيد در يک دوره کوتاه موادغذايي سالمتر و کمکالريتري را براي خوردن انتخاب کنيد که نمک، قند، چربي اشباع و چربي ترانس کمتري داشته باشند. طي چند هفته، خواهيد ديد که به اين غذاهاي جديد علاقهمند شدهايد.”
— ديويد کاتز (David Katz)، مدير بخش پژوهش دانشگاه ييل ميگويد:
هر روز کمي تقلب کنيد
“هر روز يک مقدار خيلي کم شکلات تلخ بخوريد—منظورم يک تکه با 100 کالري و شکلات 70درصدي است. اين کار ميل و هوس شما را هم به شيرينيجات و هم شوريجات از بين ميبرد و باعث ميشود به سمت اين موادغذايي کشيده نشويد.
اربابرجوعهاي من ميگويند اين کار باعث ميشود وقتي در سوپرمارکت از کنار قفسه شکلاتها ميگذرند هيچ تمايلي براي خريد آنها نداشته باشند.”
— سينتيا ساس (Cynthia Sass)، متخصص تغذيه و نويسنده کتابهاي Cinch! Conquer Cravings، Drop Pounds، Lose Inches و The Ultimate Diet Logميگويد:
هوسهايتان را مخفي کنيد
“اگر عاشق نوشابه يا هر مادهغذايي ناسالم و پرکالري ديگر مثل چيپس هستيد، ذخيرههاي خودتان را در جايي دور از دسترس مثل زيرزمين يا انباري خانه پنهان کنيد. من خودم هميشه اينکار را ميکنم. اينکار باعث ميشود احتمال اينکه سراغ آن موادغذايي برويد کمتر شود و اگر هم به سراغ آنها برويد، بالاخره بايد کمي کالري بسوزانيد تا به محل پنهان کردن آنها برسيد!”
— برايان وانسينک (Brian Wansink)، مدير آزمايشگاه کورنل فود اند برند و نويسنده کتاب Mindless eating: Why We Eat More Than We Thinkميگويد:
امگا 3 مصرف کنيد
“عادت به مصرف موادغذايي حاوي امگا3 کنيد
-يا يک کپسول 200 ميليگرمي امگا3 را 30 دقيقه قبل از ناهار و شام مصرف کنيد. خوردن 120 گرم ماهي سالمون يا قزلآلاي سرخنشده سه مرتبه در هفته به همراه شش عدد گردو قبل از هر وعده غذايي هم کافي است.
اين ميل شما به خوردن را بعد از صرف غذا کاهش ميدهد زيرا اين نوع امگا به آزاد کردن هورمون کوليسيستوکين که کاهشدهنده اشتها است، کمک ميکند. هر چقدر کمتر بخوريد، لاغرتر خواهيد بود!”
— مايکل رويزِن (Michael Roizen)، مدير کلينيک کليولند و نويسنده کتاب You: On a Diet و You: Stress Lessميگويد:
با يخ سفارش دهيد
“وقتي به رستوران ميرويد، دقت کنيد که ليوان آبتان هميشه پُر و کاملاً خنک باشد. نوشيدن آب حين غذا خوردن باعث ميشود زودتر احساس سيري کنيد و سردي آب باعث ميشود براي بالا بردن دماي بدن کالري بيشتري بسوزانيد.”
— ديويد کيرش (David Kirsch)، مربي بدنسازي ويژه اشخاص نامدار (ازجمله هيدي کلام و ليو تايلور) و نويسنده کتاب The Ultimate New York Dietميگويد:
مثل يک زن فرانسوي غذا بخوريد
“زنان فرانسوي مقدار خيلي کم از موادغذايي متنوع ميخورند. سعي کنيد غذا خوردنتان مثل زنان فرانسوي باشد.براي صبحانه يک برش نان تست، يک لايه نازک کره، کمي مربا، يک سهم ميوه به همراه چاي يا قهوه ميل کنيد. تنوع و رنگ غذاها معده شما را فريب داده و باعث ميشود معده تصور کند خيلي بيشتر از واقعيت غذا خوردهايد!”
— ميريل گيليانو (Mireille Guiliano)، نويسنده کتاب French Women Don’t get Fatميگويد:
کالريسوزي را بالا ببريد
“خوردن پروتئين 45 دقيقه بعد از يک جلسه تمرين با شدت متوسط (يک تمرين 45 دقيقهاي تا يک ساعته) علاوه بر کمک به به ترميم و بازسازي عضلاتتان، به بالا بردن تعداد کالريهايي که ميسوزانيد هم کمک ميکند.پس براي اينکه در روز کالري بيشتري بسوزانيد، يک غذاي پروتئينه سبک (100 تا 200 کالري) با خود به باشگاه ببريد يا در محل کار يک کاسه ماست يا يک تکه پنير بخوريد.”
میگنا