متخصصان تغذیه تاكید دارند از آنجا كه زنجبیل مجموعهای غنی از آنتی اكسیدانها است و مزایای فراوانی برای سلامتی دارد لذا باید جزو چاشنیهای ضروری و دائمی در آشپزخانه شما باشد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ این متخصصان میگویند نوشیدن یك فنجان چای زنجبیل در روز میتواند به بهبود خلق و خو كمك كند، استرس را كاهش دهد و درعین حال تاثیر فوق العادهای در بهبود فرآیند هضم و جذب غذا دارد.كارشناسان تغذیه و سلامت میگویند: اسید معده برای هضم غذا حیاتی است و زمانی كه فرد، تحت استرس است ترشح این اسید دچار اختلال میشود اما نوشیدن یك فنجان آب داغ حاوی یك برش تازه زنجبیل و یك برش كوچك لیمو روشی معجزه گر برای تحریك هاضمه و كمك به گوارش است.
دكتر آلیس ماكینتوش، از متخصصان علوم تغذیهای در انگلیس خاطرنشان ساخت: زنجبیل حاوی نوعی آنتی اكسیدان خاص و مهم موسوم به «جینگرول» است كه به پاكسازی مواد شیمیایی مضر ناشی از استرس و نگرانی در بدن كمك میكند لذا این چاشنی در كاهش استرس روانی نیز تاثیر دارد.زنجبیل درعین حال در كاهش التهاب، مقابله با مشكلات تنفسی شایع و بهبود گردش خون طبیعی در بدن موثر است. در زنان نیز نوشیدن چای زنجبیل روشی موثر برای كاهش انقباضات شكمی ناشی از عادت ماهانه است.