نان

طرز پخت نان همبرگر تره‌ای

این نان خوشمزه که با تره مخلوط شده است را برای مراسم خاص تهیه کنید و با آن از میهمانان خود پذیرایی کنید.

مواد لازم برای 15 عدد نان همبرگری:

  • مخمر خشک : نصف قاشق سوپ‌خوری
  • آب گرم: 4/1 پیمانه
  • شیر:‌ یک پیمانه
  • روغن: 3/1 پیمانه
  • پوره سیب زمینی: 4/1 پیمانه، ترجیحا بدون شیر و کره
  • شکر: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • نمک: ‌یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • آرد: سه و نیم پیمانه

مواد میانی نان:

  • خامه ترش: یک پیمانه
  • تره خرد شده: یک پیمانه
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • کره یا مارگارین ذوب شده

• در یک کاسه مخمر را در ظرفی حل کنید.

• در یک قابلمه شیر و روغن و پوره سیب زمینی را 110 تا 115 درجه فارنهایت حرارت دهید سپس آن را به ظرف همزن منتقل کنید و مخلوط مخمر و تخم‌مرغ و شکر و نمک را به آن‌ها اضافه کنید و آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• آرد را به اندازه‌ای به مخلوط اضافه کنید که مخلوط نرمی بدست آید.

• خمیر را به سطح آردی منتقل کنید و به مدت 8- 6 دقیقه آن را ورز دهید تا حالت نرم و ارتجاعی پیدا کند.

• خمیر را به یک کاسه چرب شده منتقل کنید و آن را بچرخانید تا کل آن چرب شود .

• روی ظرف را بپوشانید و حدود یک ساعت آن را در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

• سپس خمیر را به سطح آردی منتقل کنید و آن را به شکل یک مستطیل 35*28 سانتی‌متر درآورید.

• در یک ظرف، ‌خامه ترش و تره‌ها و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید و آن‌ها را تا یک سانتی‌متری لبه خمیر بریزید.

• خمیر را از قسمت طول،  لوله کنید و انتهای خمیر لوله شده را با فشار کوچکی به کل خمیر بچسبانید.

• خمیر را به قطعات 5/2 سانتی‌متر برش دهید و برش‌ها را روی یک کاغذ مخصوص شیرینی به ابعاد
2*9*13 ،با فاصله به پشت بخوابانید و روی آن‌ها را بپوشانید وحدود یک ساعت بگذارید حجم آن‌ها دو برابر شود.

• سپس خمیرها را روی حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 35- 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند، قرار دهید.

• بگذارید نان‌ها خنک شوند، سپس مقدار مورد نیاز را بردارید و مابقی را در ظرف در بسته در یخچال نگه‌داری کنید.

شهره فرجی

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.