پیاز با جلوگیری از کاهش مواد معدنی به ویژه کلسیم موجود در سلولهای استخوانی از بروز پوکی استخوان جلوگیری میکند.
وی تشریح کرد: پیاز سرشار از ویتامینهای آ، ب و ث بوده و نیز دارای آهن، آهک، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، یُد، سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می شود.
نقشی ادامه داد: مخلوط آب پیاز و عسل را می توان به عنوان یک کِرِم ضد چروک استفاده کرد.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: پیاز به دلیل داشتن ماده گلوکوزین که مشابه هورمون انسولین است و قند خون را تنظیم میکند.
وی ضمن بازگو نمودن اثرات زیاده وی در مصرف پیاز اظهار داشت: زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می شود.
نقشی تاکید کرد: پیاز به دلیل داشتن آهک، دندانها را محکم می کند و باعث استحکام استخوان بندی بدن می شود، بنابراین خوردن پیاز در کودکان مبتلا به نرمی استخوان و سالمندان مفید است.