خواص درماني گیاهان و میوه ها

پیاز بخورید تا سکته نکنید!

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: پیاز خام، پخته و یا سرخ کرده از تشکیل لخته ‌های خون در رگ ها جلوگیری نموده و مانع از بروز سکته قلبی و مغزی می ‌شود.

 

پیاز با جلوگیری از کاهش مواد معدنی به ویژه کلسیم موجود در سلول‌های استخوانی از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

وی تشریح کرد: پیاز سرشار از ویتامین‌های آ، ب و ث بوده و نیز دارای آهن، آهک، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، یُد، سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می‌ شود.

نقشی ادامه داد: مخلوط آب پیاز و عسل را می توان به عنوان یک کِرِم ضد چروک استفاده کرد.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: پیاز به دلیل داشتن ماده گلوکوزین که مشابه هورمون انسولین است و قند خون را تنظیم می‌کند.

وی ضمن بازگو نمودن اثرات زیاده وی در مصرف پیاز اظهار داشت: زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می‌ شود.

نقشی تاکید کرد: پیاز به دلیل داشتن آهک، دندانها را محکم می کند و باعث استحکام استخوان بندی بدن می شود، بنابراین خوردن پیاز در کودکان مبتلا به نرمی استخوان و سالمندان مفید است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.