خواص درماني گیاهان و میوه ها

موز را بهتر بشناسید

اbananaین میوه حاوی پتاسیم فراوان است که در کاهش سطح فشارخون، تصلب شرائین و سکته مغزی نقش شایانی دارد.

اسید آمینه تریپتوفان موجود در موز، ضمن کاهش افسردگیو بهبود خلق و خو در کاهش سطح استرس و بروز بیماریهایی مثل سرطان بسیار موثر است.

به گفته محققان، مطالعات جدید نشان داد احتمال ابتلا به سرطان کلیه تا حد زیادی با مصرف مکرر سبزی‌جات و میوه‌ها به ویژه موز کاهش می‌یابد.

قنواتی یاد آور شد: زنانی که 6 – 4 بار در هفته، موز می‌خورند تا 50 درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری مذکور قرار می‌گیرند.

وی اظهار داشت: منیزیم و اسید فولیک موز موجب رشد بافتهای بدن، توازن املاح و مایعات و تقویت ماهیچه‌های قلب می‌شوند.

این متخصص رژیم درمانی تصریح کرد: همچنین این میوه سرشار از مواد نشاسته و قندی است که موجب آرامش می‌شود و توصیه شده زنان باردار و بیماران در دوره نقاهت، هفته‌ای 6 موز مصرف کنند.

مطالعات نشان میدهد اسید آمینه تریپتوفان موز در پیشگیری از بروز سرطان بسیار موثر است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.