به گزارش ایسنا، زیره سبز میتواند در درمان و پیشگیری بیماریهایی مثل آنفلوانزا، کم خونی و هضم بهتر غذا نقش داشته باشد.
خاصیت ضد عفونی کننده زیره سبز میتواند در افزایش ایمنی بدن موثر باشد؛ به همین دلیل یک ماده غذایی مفید برای درمان آنفلوانزا به حساب میآید.
دانههای زیره سبز منبع غنی از آهن است که میتواند برای درمان کم خونی استفاده شود. مشکل کم خونی همواره معضلی برای زنان و کودکان بوده که باعث میشود سطح هموگلوبین خون کاهش پیدا کند. اضافه کردن این ماده به ترکیبات غذایی روزانه در جلوگیری از پیشرفت این بیماری موثر است.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، زیره سبز همچنین میتواند در هضم سریع و بهتر غذا کمک کند. مصرف زیره در کنترل دل درد، اسهال و حالت تهوع موثر است.
: زیره سبز گیاهی بوتهای و علفی به ارتفاع 0،5 متر است که خاصیتهای زیادی دارد.
از خواص زیره سبز میتوان به بادشکن، مقوی معده، ضد اسپاسم، افزایش دهنده شیر مادران شیرده اشاره کرد و همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی قوی دارد.
این دانهها سرشار از آهن بوده و مصرف آن برای مبتلایان به کم خونی و نیز مادران باردار و شیرده توصیه میشود چرا که بدن این گروه از افراد نسبت به دیگران به آهن بیشتری نیاز دارد.
از طرفی دیگر، مصرف زیره کمک خوبی برای گوارش است و از ایجاد سوءهاضمه، نفخ، اسهال و حالت تهوع پیشگیری میکند.
دانههای زیره ضدعفونیکنندههای قوی هستند و برای درمان سرماخوردگیهای معمولی مفید هستند.
زیره از سرفه پیشگیری کرده و برای سیستم تنفسی بدن نیز مفید است. این دانه از آن جا که طبع گرمی دارد از تجمع مخاط در مجاری تنفسی جلوگیری میکند.
برای مقابله با علائم سرماخوردگی میتوانید معجون دانه زیره با آب تهیه کرده و آن را جرعه جرعه بنوشید.
برای آماده کردن این معجون کافی است یک مشت دانه زیره در آب در حال جوش بریزید و مدتی آن را بجوشانید. نوشیدن این مایع باعث درمان سرماخوردگی و رفع مشکلات گوارشی میشود.
دانه زیره همچنین موجب تحریک ترشح آنزیمهایی در غده پانکراس (لوزالمعده) میشود که به نوبه خود به جذب ریزمغذیها کمک میکند.
علاوه بر اینها، دانه زیره قدرت کبد را در سمزدایی از بدن افزایش داده و کارآیی این عضو حیاتی را بهبود میبخشد.
ن متخصص تغذیه اضافه کرد: زیره سبز ضد تشنج، ضد صرع، مقوی معده، و عرق آور، ضد سم، ضد صفرا، تقویت کننده قوای جنسی، قابض، ضد نفخ، ضد احتقان، هضم کننده غذا و ادرار آور است.