مواد لازم برای ران کبابی با گوجه گیلاسی :
* ران مرغ با استخوان و پوست | ۹۰۰ گرم |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
گوجه گیلاسی | ۲ فنجان |
سیر بدون پوست | ۶ حبه |
سرکه بالزامیک | یک و نیم قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | یک و نیم قاشق چایخوری |
* رزماری تازه | ۲ ش |
* ران مرغ با استخوان(البته چربی های اضافه را می توانید با چاقو ببرید)* ۲ شاخه رزماری تازه (یا نصف قاشق چایخوری رزماری خشک)
طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی :
ران مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. این ظرف باید اینقدر جا داشته باشد که بین گوشت ها کمی فاصله ایجاد شود. هر دو طرف مرغ ها را نمک بزنید.ران مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. باید بین گوشت ها کمی فاصله ایجاد شود
فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. گوجه گیلاسی ها را نصف کرده و همراه با سیر در یک کاسه ریخته و روی آن ها سرکه بالزامیک و روغن زیتون بپاشید.مخلوط گوجه گیلاسی ها را روی تکه های مرغ و اطرافشان بریزید. ما می خواهیم پوست مرغ داخل فر قهوه ای رنگ شود. در آخر رزماری ها را روی گوجه بگذارید. (اگر از رزماری خشک استفاده می کنید، آن ها را با گوجه ها مخلوط کنید)
گوجه ها را روی تکه های مرغ و اطرافشان بریزید و در آخر رزماری ها را روی گوجه ها بگذارید.حالا ظرف را بدون پوشش و درب برای ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا زمانی که مرغ ها خیلی خوب سرخ شده و قهوه ای رنگ شوند. بعد از اینکه مرغ ها پختند آن ها را از فر درآورده و بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شود. چربی های اضافه مرغ را می توانید با ملاقه بردارید.
خوشت بامیه با بادنجا ن
• گوشت 250 گرم
• بامیه 150 گرم
• بادمجان 4 تا 5 عدد قلمی
• گوجه فرنگی 2 عدد
• پیاز 1 عدد بزرگ
• سیر 2 حبه
• نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
• رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
• غوره در صورت تمایل 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1. پیاز را خرد کنید و تفت دهید. سیر را اضافه کنید و با گوشت تفت دهید. وقتی گوشت سرخ شد، رب گوجه را اضافه کنید و زردچوبه بزنید. کمی آب اضافه کنید تا گوشت پخته شود.
2. بادمجان ها رو پوست بگیرید، نمک بزنید و بشویید و سرخ کنید تا طلایی شوند.
3. گوجه ها را 4 قسمت کنید و به خورش اضافه کنید.
4. بامیه ها را پاک کنید و حدود 15 تا 20 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.
5. بادمجان ها را هم اضافه کنید و نمک و ترشی خورش رو هم اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگه بپزید و بعد از روی حرارت بردارید.
ظرف را بدون پوشش و درب داخل فر بگذارید تا زمانی که مرغ ها سرخ شده و قهوه ای رنگ شوند.این مرغ خوشمزه را می توانید با نان تست، نودل کره ای یا برنج سرو کنید.