خواص درماني گیاهان و میوه هانوشيدني

2 دمنوشی که اشتهایتان را چند برابر میکند + طرز تهیه

 

 

دمنوش‌‌ها، جایگزین‌هایی عالی و مفید برای چای هستند. هرکس می‌تواند با توجه به بیماری و نیاز بدنی از این نوشیدنی‌ها بهره ببرد.
یکی از خواص دمنوش‌ها، تاثیر آن‌ها در کاهش بی‌اشتهایی است. اگر در روزهای زیبای بهار دچار این مشکل هستید، با ما باشید.
در این مطلب با طرز تهیه‌ی چند دمنوش اشتها‌آور آشنا می‌شوید.


دمنوش بابونه
بابونه طبعی گرم و خشک دارد. این گیاه دارویی به دارا بودن خواص آرامش بخشی، به داشتن خوابی راحت کمک می‌کند. این گیاه از بین برنده استرس است و به «دکتر گیاهان» معروف است.

استفاده از بابونه در زیبایی به اندازه‌ی قدمت به کارگیری آن در عطاری‌ها سابقه دارد. دم‌کرده‌ی ساده‌ی بابونه در استعمال خارجی روی پوست صورت برای حفاظت از آن، بهترین تاثیرها را دارد، اما یکی دیگر از خواص این نوشیدنی باستانی، تاثیر آن در رفع بی‌اشتهایی است.

طرز تهیه‌:
چای بابونه از گیاهان خشک شده‌ی بابونه تهیه میشود که منبع غنی آنتی اکسیدان‌های مختلف است.‌ یک قاشق چای‏‌خوری از گیاه خشک شده‌ی بابونه را در یک لیوان آب جوش بریزید و اجاره دهید دم بکشد. دمنوش بعد از ۱۰ دقیقه، آماده است..

هشدار: برخی از افراد واکنش‌های آلرژی (از جمله آنافیلاکتیک) نسبت به بابونه نشان میدهند. اگر شما‌ به گیاهان مشابه این گروه مثل گل آفتابگردان، گل مینا یا گل داوودی حساسیت دارید باید هنگام استفاده دقت کنید!
بابونه در دوران بارداری میتواند به عنوان محرک رحم عمل کند از این رو مصرف این دمنوش در دوران حاملگی توصیه نمیشود.


 دمنوش بهارنارنج

بهار نارنج همان شکوفه‌ های ی درخت نارنج است‌که گل‌هایی بسیار معطر، ترد، شکننده دارد.
از نظر طب سنتی ایت گیاه طبیعتی گرم و خشک دارد. نوشیدن دمنوش بهار نارنج قبل از خواب توصیه میشود.
طرز تهیه:
یک قاشق غذاخوری بهار نارنج را به مدت ۲۰ دقیقه در دمای هشتاد درجه دم میکنیم . در صورت می‌توانید از نبات یا عسل استفاده کنید. اگر مبتلا به دیابت هستید این دمنوش را با عسل میل کنید. همچنین میتوانیم دمنوش را با چند قطره آبلیموی تازه هم میل کرد.
دمنوش میخک

میخک گیاهی بسیار کوچک با خواص درمانی فراوان است که در عین حال به عنوان یک ادویه‌ی شفابخش و خوش عطر در تهیه‌ی غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این گیاه معمولا به عنوان یک ادویه در ترکیب با سایر ادویه‌ها برای تهیه‌ی پودر ادویه‌ی کاری مورد استفاده است. از نظر طب سنتی ایران، میخک مزاج بسیار گرم و خشکی دارد.

طرز تهیه‌:
برای تهیه‌ی دم‌کرده‌ی میخک، ۱۰ گرم از آن را به یک لیتر آب در حال جوش اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه آن را دم کنید.

برچسب

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.