آموزش و نکات آرایش

نکاتی در رابطه با لاک زدن از زبان بابی بروان

توصیه می‌شود لاک را در یخچال یا جای بسیار خنک قرار دهید تا دیرتر فاسد شود. ابتدا سطح ناخن‌ها را با استون تمیز کنید تا آلودگی برطرف شود و لاک بهتر روی سطح ناخن قرار گیرد.

وقتی روی ناخن لاک زدید، بگذارید خشک شود. اگر وقت ندارید و می‌خواهید سریع‌تر به دنبال کارتان بروید، یک سشوار آماده در کنار دست خود بگذارید و بعد از لاک زدن روی آن را سشوار بکشید سپس لایه بعدی لاک را بزنید. بعد از هر بار لاک زدن باید بگذارید لاک خشک شود. اگر لاک شما رنگ دلخواه را پیدا کرد، اکنون باید از برق ناخن استفاده کنید تا یک محافظ و پوشش برای لاک و ناخن‌های شما باشد. به نوع لاک نیز دقت کنید. لاک باید غلظت کافی داشته باشد، به طور یکنواخت با فرچه روی ناخن بنشیند، آبکی نباشد، به راحتی روی صفحه ناخن بچسبد و در برابر آب مقاوم باشد.

بابی براون

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.