مواد لازم
▪ ۶۰ گرم میگو (تقریبا ۸ عدد)
▪ یک فنجان ماست
▪ پیاز ۱ عدد
▪ سیر دو حبه
▪ زنجبیل یک قاشق چایخوری
▪ رب گوجه ۱ ق غ
▪ گوجه فرنگی ۱ عدد
▪ برنج ۴۰ گرم (حدود یک چهارم پیمانه پلوپز)
▪ نمک و فلفل و ادویه کاری (۱ ق غ)
▪ کمی گشنیز خورد شده
▪ روغن نصف ق غذاخوری
● طرز تهیه:
پیاز و سیر را کمی تفت می دهیم بعد زنجبیل را هم رنده می کنیم و بهش اضافه می کنیم بعد میگو را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. بعد ماست را اضافه کرده و ماست را هم می زنیم که بریده نشود. بعد از اینکه آب ماست کشیده شد ادویه کاری و فلفل و نمک و رب گوجه را افزوده ، گوجه فرنگی را هم رنده کرده و با گشنیز اضافه می کنیم بعد برنج را با یک پیمانه آب توی غذا می ریزیم. و حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش آید و حالت کته یا دمپخت پیدا کند . بخاطر وجود ماست مواظب باشید که غذا ته نگیرد.