“یوسف نقیایی” گفت: زنجبیل در دسته ادویه جات قرار میگیرد و به صورت تازه و آسیاب شده مصرف میشود و نوع تازه آن مقدار كمی یعنی حدود 70 كالری انرژی دارد در حالی كه نوع آسیاب شده زنجبیل 330 كیلوكالری انرژی دارد كه بیشتر به خاطر وجود نشاسته موجود در ریشه زنجبیل است.
وی میزان پتاسیم موجود در زنجبیل را قابل توجه و در حد یك هزار و 330 میلیگرم دانست و گفت: این میزان پتاسیم می تواند در بیماریهای قلبی عروقی مثمر ثمر باشد.این كارشناس تغذیه، افزود: موادی در زنجبیل وجود دارد مانند جنجرول كه طعم تند به آن میدهد و جزء آنتی اكسیدانهای مفید و موثر محسوب میشوند و میتوانند از بروز رادیكالهای آزاد پیشگیری كند همچنین موجب طراوت و شادابی پوست و شادابی روحیه شخص میشود.نقیایی تصریح كرد: زنجبیل برای درمان سردردهای میگرنی توصیه میشود و همچنین در درمان سرماخوردگی، دردهای معده، تهوع و استفراغ موثر است البته مصرف زیاد زنجبیل میتواند موجب سوزش معده و بروز سنگهای كلیوی شود.این كارشناس تغذیه یادآور شد: مصرف زنجبیل به افرادی كه داروهای ضد انعقاد مانند وارفارین مصرف میكنند توصیه نمیشود.
به نقل از ایسنا