طرز تهیه ته چین مرغ وبادنجان | یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای که برای میهمانی ها و مجالس مناسب می باشد ته چین مرغ وبادنجان است. در ادامه طرز تهیه آنرا با هم می خوانیم.
مواد لازم برای چهار نفر
چهار پیمانه برنج
سینه مرغ یک عدد
بادنجان چهار عدد
ماست یک لیوان تخم مرغ یک عدد
زرشک یک پیمانه
نمک وزعفران ودارچین به میزان لازم.
طرز تهیه ته چین مرغ وبادنجان
ابتدا مرغ را آپز میکنیم .بعد برنجی که از قبل خیس کرده ایم را آبکش می کنیم کمی برنج را نپخته تر بر میداریم که ته چین شفته نشود .بعد تخم مرغ را به ماست اضافه میکنیم وزعفران دم کرده را اضافه میکنیم انقدر هم می زنیم که بوی تخم مرغ از بین برود.
حالا از برنج ابکش شده کمی را کنار میگذاریم وبقیه را داخل ماست می ریزیم تا طعم دار شود زرشک را با کمی زعفران وشکر تفت می دهیم وحالا برنج زعفرانی را داخل قابلمه که روغن داغ ریخته ایم پهن میکنیم سپس مرغ آب پز را ریش ریش میکنیم و روی برنج میریزیم و مایع زرشک را روی مرغ اضافه میکنیم ودارچین را روی مرغ مپاشیم وبادنجان های که حلقه شده وسرخ شده را روی مرغها میچینیم و سپس برنج سفید را روی این مواد می ریزیم.درب قابلمه را می گذاریم.تا کاملا پخته شود وته دیگ طلایی درست شود .