مواد لازم | اندازه | مقدار کالری |
کنسرو ذرت | یک عدد | 100 گرم / 23 کالری |
قارچ | 100 گرم | 100 گرم / 27 کالری |
کره | 100 گرم | 100 گرم / 737 کالری |
آویشن | دو قاشق چایخوری | 100 گرم / 95 کالری |
پنیر پیتزا | 100 گرم | 100 گرم / 330 کالری |
کالباس | 100 گرم | 100 گرم / 300 کالری |
سس مایونز | 4 قاشق غذاخوری | 100 گرم / 691 کالری |
آبلیمو | یک قاشق غذاخوری | 100 گرم / 5 کالری |
نمک و فلفل | به میزان لازم | 100 گرم / 0 کالری |
طرز تهیه ذرت مکزیکی :
*. ابتدا قارچ ها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. در صورت تمایل می توانید قارچ ها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پخته شوند.کالباس را خرد کنید و به همراه ذرت به قارچ اضافه کنید .در صورت تمایل می توانید با تهیه بلال و پختن آن ، خودتان در منزل ذرت را تهیه کنید.
*. برای این منظور بسته به نوع بلال آن را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت داخل آب جوش بپزید و سپس دانه کنید. بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود. حرارت را کم کنید و سس مایونز را به همراه کره و نمک و فلفل و آویشن به ذرت بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
*. در نهایت پنیر پیتزا به با ذرت مکزیکی مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه درب ظرف را ببندید. سپس شعله را خاموش کنید و آبلیمو را اضافه کنید.ذرت مکزیکی را در ظرف های مناسب بریزید و با کمی کالباس خرد شده تزئین کنید.در صورت تمایل می توانید از کمی سس خردل هم استفاده کنید.
خواص ذرت :
*. من در بین غلات مقام سوم را دارم ، یعنى اگر گندم و جو وجود نداشتند، من قوت غالب مردم را تشکیل مى دادم – نانى که با آرد من پخته شود، سفیدتر از نان گندم بوده ، و بهترین غذا براى مبتلایان به سل و اسهال است.من سرشار از ویتامین ((ب )) هستم و تنها نقصى که دارم فقدان ویتامین ((پ )) است و کسانى که منحصرا از آرد من تغذیه مى کنند، و با غذاى خود سبزى و میوه نمى خورند، پس از چندى مبتلا به بیمارى برص برص کاذب خواهند شد.