خمیرهای آماده پیتزای مکزیکی دارای طعم تند سس گوجه فرنگی است و روی آن با لوبیا، پنیر و فلفل های جالاپنو ( نوعی فلفل سبز تند ) پوشیده شده است.
مدت زمان طبخ : 30 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
مواد لازم جهت تهیه پیتزای مکزیکی :
خمیر آماده پیتزای یک نفره | 4 قطعه |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی خرد شده کنسروی با سیر و سبزیجات | 200 گرم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
کنسرو لوبیا قرمز، آبکش شده | 200 گرم |
دانه ذرت شیرین | 115 گرم |
سس فلفل قرمز | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز قرمز بزرگ، خلال شده | 1 عدد |
پنیر چدار کهنه کم چرب، رنده شده | 100 گرم |
فلفل چیلی سبز بزرگ، حلقه شده | 1 عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه پیتزای مکزیکی :
خمیرهای پیتزا را در یک سینی شیرینی پزی قرار دهید و روی آن ها را با قلم موی مخصوص آشپزخانه، کمی چرب نمایید.
در یک کاسه گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی، لوبیا قرمز و ذرت را با هم مخلوط نموده و سس فلفل قرمز را به آن ها اضافه نمایید تا طعم بگیرد. نمک و فلفل کافی به آن بزنید.
مخلوط گوجه فرنگی و لوبیا قرمز را به طور مساوی روی هر کدام از خمیرها پخش نمایید.
روی هر کدام از پیتزا ها مقداری پیاز خلال شده بگذارید و سپس کمی پنیر چدار رنده شده روی مواد بپاشید و چند حلقه فلفل سبز، برای طعم بیشتر به آن اضافه نمایید.
پیتزاها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا عدد 7 فرهای گازی به مدت 20 دقیقه بپزید در حدی که پنیر آب شود و خمیر برشته و طلایی گردد.
پیتزاها را از روی سینی بردارید و به بشقاب های مخصوص پذیرایی منتقل نموده، بلافاصله سرو نمایید.
توصیه سرآشپز جهت تهیه پیتزای مکزیکی :
می توانید پیتزای مکزیکی را همراه یک سالاد مکزیکی نیز سرو نمایید. این سالاد را با برگ های تازه گشنیز، گوجه فرنگی خرد شده و برش هایی از آواکادوی رسیده، درست می نمایند و برای چاشنی روی آن آب لیمو و نمک دریایی می ریزند.
ارزش غذایی برای پیتزای مکزیکی :
کالری برای یک نفر : 87 کالری
چربی برای یک نفر : 2.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 4.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 12.20 گرم