آشپزخونه من

فریتای مرغ وسبزیجات

مواد لازم :2365

1-پیازچه(قسمت سبز و سفید)  حلقه ای خرد شده  1 پیمانه

2-فلفل دلمه ای رنگی خرد شده        جمعاً 1پیمانه

3-هویج نیم پز و خرد شده                  1/2پیمانه

4-نخود فرنگی پخته شده                   1/2 پیمانه

5-سیب زمینی پخته و خرد شده            1 پیمانه

6-گشنیز و ریحان خرد شده                1/2 پیمانه

7-مرغ پخته و خرد شده                        1 1/2 پیمانه

8-آرد                                                 1 1/2 ق س

9- قارچ خرد شده                                 1 پیمانه

10-تخم مرغ درشت                              5 عدد

11- نمک و فلفل به میزان لازم

12-روغن زیتون یا روغن مایع برای سرخ کردن و تفت دادن

طرز تهیه:

ابتدا در ماهی تابه ای مقداری روغن زیتون یا روغن مایع بریزید و روی حرارت بگذارید. پس

از گرم شدن به ترتیب ابتدا قارچهای خرد شده را تفت دهد تا اب ان کشیده شود سپس

پیازچه ها را تفت دهید، پس از اینکه کمی نرم شد، به ترتیب فلفل دلمه ای رنگی و

هویج  نیم پزو نخود سبز پخته و لوبیا سبز  پخته و سیب زمینی پخته و گشنیز و ریحان

خرد شده را اضافه کنید و پس از ریختن هر کدام، مواد داخل ماهی تابه را مخلوط کنید و تفت دهید.
در آخر، مرغ پخته را اضافه کنید و هم بزنید.

و بالاخره در آخرین مرحله  آرد، نمک و فلفل  را نیز به مواد اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.و بگذارید کمی سرد شود

تخم مرغ ها را جداگانه در کاسه ای بشکنید و خوب بزنید.

مواد پخته و تفت داده شده  که سرد شده است را داخل تخم مرغ ها بریزید و حدود 3

دقیقه با چنگال خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها کف کند.

ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید و مقدار دیگری روغن  در آن بریزید تا کاملاً داغ شود.

سپس مخلوط سبزیجات و تخم مرغ را در روغن بریزید و روی آن را صاف کنید.

پس از 5 دقیقه، حرارت زیر تابه را کم کنید و در ظرف را  بگذارید .

پس از آنکه مطمئن شدید یک طرف کوکو سرخ شده، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

 

 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.