مواد لازم:
روغن زیتون: نصف پیمانه
سیر ریز خرد شده: 4 حبه
فلفل قرمز تند: 2 عدد، دانه گرفته و ریز خرد شده
شاه میگوی پخته شده: 450 گرم
برگ جعفری: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
نان ترد فرانسوی برای سرو
لیموی برش زده برای تزیین
طرز تهیه:
1)روغن را در ماهیتابه بزرگی روی حرارت ملایم گرم کنید. سیر و فلفل قرمز چیلی را اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه تا زمانی که نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند، آنها را بپزید.
2)میگوها را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که کاملا حرارت ببینند و با مخلوط روغن و سیر ترکیب شوند، سرخ کنید. سپس آنها را از روی حرارت بردارید.
3)برگهای جعفری را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. بسته به ذائقهتان به آن نمک و فلفل بزنید.
4)میگو و روغن سیردار را به نسبت در بشقابهای مخصوص سرو گرم تقسیم کنید و با مقدار فراوانی نان ترد فرانسوی سرو نمایید. با برشهای لیمو آن را تزیین کنید.