یک متخصص پوست و مو گفت: سفید شدن مو بیشتر ارثی است و اینکه برخی فکر می کنند مصرف مداوم شامپوی ضدشوره سبب سفید شدن مو می شود پایه علمی ندارد.
حبیب انصارین در مورد بی تاثیر بودن مصرف برخی شامپوهای ضد شوره ادامه داد: شاید برخی شوره ها به دلیل خشکی پوست، اگزماپسویاریس یا حالت تحریکی ایجاد شود که در نهایت هر یک با شامپوی مخصوص خود درمان می شود.
عضو هیئت مدیره انجمن پوست اضافه کرد: برخی خودسرانه برای درمان شوره سر به داروخانه مراجعه کرده و شامپوی ضد شوره می خرند در حالی که متخصص پوست و مو براساس معاینه ای که انجام می دهد باید نوع دارو یا شامپو را مشخص کند.
انصارین در پاسخ به اینکه حتی برخی شامپوهای گرانقیمت خارجی در درمان شوره سر بی تاثیرند گفت: گران بودن و خارجی بودن شامپو دلیلی بر بهتر بودن آن نیست. شاید یک شامپوی باکیفیت ایرانی به مراتب تاثیر بیشتری در درمان داشته باشد.
این متخصص پوست و مو در مورد تاثیر مداوم شامپوی ضدشوره در سفید شدن مو گفت: سفید شدن مو منبع ژنتیکی دارد که سلولهای ملانوسیت رنگدانه های خود را از دست می دهند و مصرف شامپوهای ضدشوره هیچ ربطی به این مورد ندارد.
وی خاطرنشان کرد: حتی برخی رنگ کردن مداوم مو را دلیلی برای سفید شدن مو می دانند در حالی که رنگ بر روی ساقه مو قرار می گیرد و کاری با سلولهای رنگدانه ای مو ندارد و می توان گفت تنها بخشی از استرس، تغذیه نامناسب و بیماریهای ژنتیک در این امر دخیلند.