غذاهاي اصلیفوت و فن آشپزي

آشنایی با روش تهیه سس اسفناج به سبک هندی


انواع نان‌ و سمبوسه‌ و سیب‌زمینی را می‌توانید پس از قرار دادن در فر و ترد شدن، درون این سس خوشمزه فرو برده و میل کنید.

زمان تهیه: 25 دقیقه

مواد لازم برای 3- 2 نفر:

اسفناج: یک دسته متوسط

فلفل قرمز: یک چهارم پیمانه، خرد شود.

سیر: یک و نیم حبه

آب سبزی‌جات پخته: یک قاشق غذاخوری

پودر زیره: یک قاشق چای‌خوری

**ادویه گرام ماسالا: یک قاشق غذاخوری

پودر سیر یا پیاز: یک قاشق چای‌خوری

عدس یا نخود پخته شده: نصف پیمانه

مقدار کمی آب لیمو

نمک و فلفل به مقدار لازم

پیازچه: یک چهارم پیمانه؛ خرد شود.

طرز تهیه:

• درون قابلمه‌ای اسفناج را همراه با پیازچه و تمام ادویه‌جات/ آب لیمو/ آب سبزی‌جات به مدت چند دقیقه حرارت داده تا آب اسفناج‌ کاملا بخار شود. اگر مایلید سس کمی آبدار باشد اسفناج را کمی آبدار بردارید.

• مخلوط اسفناج را همراه با حبه‌های سیر، عدس و فلفل قرمز درون دستگاه مخلوط کن ریخته و تا حد مورد نظر آن‌ها را به صورت پوره درآورید.

 

مواد لازم برای تهیه ادویه گرام ماسالا: 1 – زیره سبز 45 گرم 2- دانه فلفل سیاه 20 گرم 3- هل سیاه 35 گرم 4- رازیانه 15 گرم 5- هل سبز 20 گرم 6- تخم گشنیز 30 گرم 7- میخک 10 گرم 8- دارچین 25 گرم 9- زیره سیاه 20 گرم 10- گل سرخ 10 گرم 11- برگ بو  8 گرم  12- پودر زنجفیل 10 گرم 13- جوزهندی 2 عدد همه‌ی ادویه‌های ذکر شده را پودر کرده، با هم مخلوط می‌کنیم . سپس در شیشه ریخته و در آن را محکم می‌بندیم. اگر دوست ندارید از فلفل استفاده کنید، می‌توانید آن را حذف کنید.

www.vegetariansrecipes.org


منبع

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن