توصیه های پزشکی

این 4 حرکت برای بدنتان خطرناک است

زمانی که برای برداشتن مقداری گرد و خاک یا هر شی ء دیگری خم می شوید در حال بالا آمدن چیزی در کمرتان پییچیده می شود …

به گفته مارتین لرند ، جراح استخوان موسسه درمانی دانشگاه شیکاگو، یکی از دلایل مراجعه زنان به پزشک کمر درد است و حدود 80 درصد انسان ها از این عارضه رنج می برند. اما می توانید این عوامل را از پیش شناسایی کنید.

1.کفش های بسیار زیبایتان :
کفش های که دارای پاشنه های بالت مانند هستند در مقایسه با چیزی که ما می پنداریم مضرات بیشتری دارند. کفشهایی که پاشنه های بسیار نازکی دارند نمی توانند تکان های هنگام راه رفتن را در خود جذب کند ، براساس گفته مایکل هیسی، جراح مغز و استخوان موسسه تکزاس دیسک های قسمت تحتانی کمر با نوعی مایع پر شده اند،راه رفتن با کفش پاشنه نازک در طول روز این دیسک ها را مانند اسفنج منحرف کرده و پیچ می دهد.

2.کودکان :
زمانی که مجبور به بغل گرفتن بچه ها هستید وزنی بیشتر از چیزی که پای آنها در حالت معمول تحمل می کند رامتحمل می شوید.این 20 ،30،یا 40 پوند وزن، اضافه باری را به ماهیچه های کمرتان وارد می کند و در هنگام راست ایستادن این ماهیچه ها را تحت فشارقرار می دهد .بهترین راه برای تحمل این وزن اضافه چیست؟ دکتر هیسی پیشنهاد می کند در هنگام ایستادن روی عضلات ران به شکل دوره ای وزن اضافه را به پهلوی راست و چپ تغییر دهید تا تعادل کمرحفظ شود.

3.تلفن همراهتان :
هرچقدر می خواهید پشت تلفن داد و بیداد کنید اما هیچ گاه تلفن همراهتان را بین گوش و شانه خود قرار ندهید.به گفته دکتر هیسی با این کار باعث می شوید نخاع بیشتر از حد مجازش کشیده شده و باعث ایجاد درد در ناحیه فوقانی کمر شود.اگر درهنگام استفاده از تلفن همراه به دستانتان احتیاج دارید از هندزفیری استفاده کنید.

4.نشستن طولانی مدت :
تد کما متخصص جراحی استخوان از دانشگاه میسری می گوید در صورتی که 8ساعت یا بیشتر (اگر پشت میز نشین هستید) در یک حالت بمانید به کمرتان فشار زیادی وارد می کنید.برای حل ای موضوع هراز چند گاهی ماهیچه های خود را حرکت دهید تا قسمت های مختلف آن در طول روز به کار گرفته شوند.سعی کنید یک دفترچه تلفن یا فرهنگ لغت قطور را زیر مانیتور قرار دهید( اگر مانیتور پایین تر از سطح چشمانتان است) و یا چند کتاب را زیر پاییتان قرار دهید و در طول روز از تعداد آنها بکاهید. وقت نهار یا هر استراحت دیگر را فراموش نکنید.

سلامت

 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.