آشپزخونه منغذاهاي اصلی

برگر سينه مرغ


مواد لازم براي 4 نفر:

  •   سينه مرغ :2 عدد، هر کدام حدود 300 گرم
  •   روغن مايع:1/4 پيمانه
  •   سس خردل:3 قاشق غذاخوري
  •   سرکه سفيد:4 قاشق غذاخوري
  •   پودر آويشن:1 قاشق چايخوري
  •   کلم سفيد:2 پيمانه، خلالي
  •   پيازچه:3 عدد ساطوري
  •   فلفل دلمه‌اي رنگي، خلالي:1 عدد
  •   نان همبرگر:4 عدد
  •   نمک و فلفل: به ميزان لازم

روش تهيه

1 هر سينه مرغ را از وسط به دو نيم تقسيم کرده و با نوک چاقو آنها را سواراخ کنيد. در يک کاسه 3 قاشق غذاخوري روغن، 2 قاشق غذاخوري خردل و يک قاشق غذاخوري سرکه و آويشن را با 4/1 قاشق غذاخوري نمک و فلفل مخلوط کنيد. تکه‌هاي مرغ را در آن خوابانده و کاملاً به سس آغشته کنيد و حداقل يک ساعت در يخچال بگذاريد.

2 30 دقيقه قبل از سرخ کردن مرغ روغن، خردل و سرکه باقيمانده را با شکر مخلوط کرده و روي مخلوط کلم، فلفل‌دلمه‌اي و پيازچه بريزيد و کاملاً مخلوط کنيد.

3 يک تابه را چرب کرده و روي شعله متوسط هر طرف مرغ‌ها را 5 دقيقه سرخ کنيد.

4 تکه‌هاي مرغ را روي نان قرار داده و سالاد کلم را روي آن ريخته و سرو کنيد.

توصیه سر آشپز

جمعه روز تنبلي است و در روز تنبلي آيا آشپزي مي‌كنند؟ غذايي سريع‌تر از اين سراغ نداشتيم. مرغ را در مايه بخوابانيد. به كارهاي خود برسيد، غذا آماده است.

توصیه های ویژه

1 هرچه تکه‌های مرغ بیشتر در مایه بماند طعم دارتر می‌شوند، بنابراین می‌توانید آنها را از شب قبل آماده کنید.

2 پیشنهاد می‌شود که برگر‌ها را روی ذغال یا در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه گریل کنید.


منبع

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن