دسركيك و شيريني

تارت شكلات و موز


مواد لازم براي 4 نفر
خمير مخصوص تارت:

  •   كره: 400 گرم
  •   شكر: 170 گرم
  •   وانيل: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  •   آرد: 550 گرم
  •   تخم‌مرغ: يك عدد
  •   نمك: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

مواد اصلي تارت شكلات:

  •   زرده تخم‌‌مرغ: 4 عدد
  •   پودر كاستر: يك قاشق چاي‌خوري
  •   شكر: 2 قاشق چاي‌خوري
  •   شكلات تلخ و شيرين: 200 گرم
  •   خامه پرچرب: 300 ميلي‌ليتر
  •   شير: يك پیمانه250 ميلي‌ليتر

روش تهيه خمير تارت:

1- فر را روشن كرده و در دماي 175 درجه سانتي‌گراد قرار مي‌دهيم.
2- ابتدا كره، تخم‌‌مرغ، شكر، وانيل و نمك را داخل ظرف همزن ريخته و مي‌گذاريم آنقدر هم بخورد تا كاملا يكدست و پفكي شود.
3- آرد را  الك كرده و كم‌كم به مخلوط اضافه مي‌كنيم و با دست هم مي‌زنيم و ورز مي‌دهيم.
4- خمير را با وردنه صاف كرده و درون قالب‌ تارت پهن مي‌كنيم و به مدت 25 تا 30 دقيقه درون فر گذاشته و پس از اتمام در مي‌آوريم تا خنك شود.
مواد اصلي تارت شكلات:
1- تخم‌مرغ‌ها را زده تا كاملا يكدست شود سپس كم‌كم پودر كاسترد و شكر را به آن مي‌افزاييم.
2-در يك ظرف استيل شكلات‌ها را ريخته و روي بخار آب، شكلات‌ها را به حالت مايع درمي‌آوريم؛ پس از آب شدن شكلات‌ها شير را به آن اضافه كرده و با اولين جوشی كه مخلوط شير و شكلات زد آن را برداشته و مي‌گذاريم تا در دماي اتاق خنك شوند.
3- خامه را مي‌زنيم تا فرم بگیرد.
4- مخلوط (تخم‌مرغ، پودر كاسترد و شكر) را به شير و شكلات مي‌‌افزاييم و با ليسك هم مي‌زنيم تا كاملا با هم مخلوط شوند.
5- خامه را كم‌كم به مخلوط اضافه كرده و با ليسك هم مي‌زنيم تا كاملا با هم مخلوط شوند و روي خمير تارت پخته شده ريخته و به مدت 2 تا 3 ساعت درون يخچال مي‌گذاريم تا مايع شكلاتي فرم بگيرد.


منبع

loading...

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن