سس و ترشي ها

طرز تهیه ترشی گوجه سبز

شما هم با یک بار خوردن این ترشی بهاری، از طرفداران آن خواهید شد.

  • گوجه سبز : یک کیلو
  • سرکه: نیم لیتر
  •  نمک: یک قاشق چای‌خوری

 

* ابتدا گوجه سبزها را تمیز کرده و در آبکش ریخته، می‌شوییم.

* بعد از خشک شدن، آن‌ها را به سرکه‌ای که قبلا با نمک جوشانده‌ایم، اضافه می‌کنیم (سرکه حتما باید سرد شود).

* سپس این مخلوط را در شیشه مخصوص ریخته و کنار می‌گذاریم.

توجه:

این ترشی بعد از دو هفته آماده مصرف است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.