غذاهاي رژیمی

خوراک مرغ و سبزیجات

 

خوراك مرغ و سبزيجات كم چرب
مواد لازم :

1 عدد
رنده ي پوست ليمو ترش

1قاشق مرباخوري
زنجبيل تازه ( رنده شده)

1حبه ي بزرگ
سير

2 قاشق سوپ خوري
روغن مايع

275 گرم
سينه ي مرغ ورقه شده

نصف 1 عدد
فلفل دلمه اي قرمز

نصف 1 عدد
فلفل دلمه اي سبز

4 عدد
پيازچه خرد شده

2 عدد متوسط
هويج خلال شده

115 گرم
لوبيا سبز خرد شده

25 گرم
بادام پودر شده

1قاشق سوپ خوري
سس سويا

كمي
شكر

به مقدار لازم
فلفل سياه و نمك

كمي براي تزيين
گشنيز تازه
طرز تهيه:
– سير و زنجبيل را پوست مي گيريم و خرد مي كنيم .

– روغن را در ماهيتابه ريخته و داغ مي كنيم.

– زنجبيل، سير و رنده ي پوست ليمو را به مدت 30 ثانيه روي حرارت زياد تفت مي دهيم. سپس سينه ي مرغ را به صورت نازك ورقه كرده و به آن اضافه مي كنيم و به مدت 2 دقيقه تفت مي دهيم. در مرحله ي بعد همه ي سبزيجات را افزوده، به مدت 10 دقيقه مي گذاريم روي حرارت بماند تا سبزيجات و سينه ي مرغ كمي بپزد.

– پودر بادام، سس سويا، شكر، نمك و فلفل را افزوده، به طور كامل مخلوط مي كنيم و دو سه دقيقه ي ديگر روي حرارت نگه مي داريم. بعد ازاين مدت غذا آماده ي خوردن است.

اين غذا را مي توان با برنج نيز سرو كرد.

نكات تغذيه اي :
دلايل مناسب بودن اين غذا براي افراد داراي چربي خون بالا شامل موارد زير است :

1- سبزيجات مختلفي كه در تهيه اين غذا به كار رفته اند ، منبع خوبي از فيبر غذايي مي باشند كه باعث كاهش چربي خون مي شود.

2- استفاده از روغن مايع به جاي روغن جامد كه داراي اسيدهاي چرب غيراشباع است.

3- استفاده از گوشت سفيد به جاي گوشت قرمز، كه چربي كمتري دارد

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن