غذاهاي اصلی

راگوی مرغ


مواد لازم برای 4 نفر

  •   سینه مرغ یا بوقلمون بدون استخوان‌ : 600 گرم، خیسانده
  •   هویج متوسط: یک عدد، حلقه حلقه
  •   سیب زمینی متوسط: یک عدد، نگینی درشت
  •   روغن: 4 قاشق غذاخوری
  •   فلفل سبز تند: یک عدد، ساطوری
  •   سیر رنده شده:یک حبه
  •   رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  •   ریحان: چند برگ

روش تهیه

1- لوبیا را با یک لیتر آب حدود یک ساعت بپزید، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

2- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده، مرغ را در قابلمه ریخته و 5 دقیقه  تفت دهید ، سپس هويج را اضافه كرده و تفت دادن را 3-4 دقيقه ديگر ادامه دهيد. رب را نیز اضافه کرده و پس از یکی، دو دقیقه یک لیتر آب روی آن ریخته، لوبیا را اضافه کرده و روی شعله ملایم با در بسته یک ساعت غذا را بپزید.

3- در 20 دقیقه آخر پخت سیب زمینی را اضافه کنید، در قابلمه را برداشته و شعله را اندکی زیاد کنید تا سیب زمینی بپزد و لعاب دهد و آب راگو تبخير شود. هنگام اضافه کردن سیب زمینی، نمک و فلفل غذا را اضافه کنید و هنگام سرو برگ های ریحان را روی غذا بریزید.


منبع

loading...

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن