مرتضی صفوی افزود: افراد مبتلا به بیماریهای عفونی باید مواد غذایی که ایمنی و مقاومت بدن آنان را افزایش میدهد، مصرف کنند.
وی ادامه داد: امگا ۳، آنتی اکسیدانها، ویتامینهای c، a و روی برای عدم ابتلا به بیماریهای عفونی مفید است.
صفوی اضافه کرد جعفری و سبزیهای تیره، گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی نیز خاصیت ضد عفونی کنندگی دارد.
این متخصص تغذیه گفت: انواع مرکبات، سیب زمینی، آب پرتقال، کیوی، جوانه گندم، کاهو و هویچ نیز برای درمان عفونتها موثر است.
سلام شما که طرز استفاده از زرده تخم مرغ و گردو را ندادید باید چه جوری استفاده کرد آیا من که عفونت گوش و حلق و بینی هم دارم موثر است با تشکر
باید زرده تخم مرغ با گردو را چگونه مصرف کرد اصلا توضیحی دربارش ندادید . برای من که دائم عفونت دارم از عفونت گلو و حلق بگیرید تا گوش باید چطوری مصرف کنم با تشکر
نوشین عزیز
مصرف روزانه گردو و یا زرده تخم مرغ برای رفع عفونت مفید می باشد.
ابتدا باید دلیل عفونت را مطلع شوید تا بتونید درمان کنید.