غذاهاي رژیمی

رولت تخم مرغ و اسفناج

 

مواد اولیه:

سینه مرغ                                                   دو عدد

اسفناج خردشده                                         دو پیمانه

سیر خردشده                                             یک حبه

پیاز خردشده                                               یک عدد

فلفل قرمز (ترجیحاً فلفل دلمه‌ای)                دو عدد

روغن، نمک و زعفران                                  به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* سینه‌های مرغ را درون یک نایلون گذاشته و با بیفتک‌کوب روی آن‌ها را بکوبید تا جایی که یک‌دست شود (نازک شود).

* مقداری نمک و زعفران را روی آن‌ها ماساژ دهید.

* اسفناج‌ها را در مقدار کمی روغن تفت داده و پیاز را جداگانه درون تابه تفت دهید. سیر را به آن اضافه کرده و در آخر اسفناج و فلفل را اضافه کنید.

* پس از چند دقیقه از روی حرارت بر دارید. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد داخل مرغ ریخته و به صورت رول از یک طرف بپیچید و درون تابه آن را سرخ کنید.

 

نکته:

در صورت دلخواه می‌توان این رولت‌ها را درون فویل پیچیده به طوری که آب به درون آن نفوذ نکند مقداری آب را درون قابلمه جوش آورده و این رول‌های پیچیده شده را درون آن گذاشته و به مدت 20 دقیقه بجوشانید تا آن‌ها کاملاً پخته شوند. این نوع طبخ باعث می‌شود این غذا رژیمی محسوب شود.


منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 50 – فاطمه غلامی، کارشناس آشپزی

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن