غذاهاي رژیمی

سالاد برنج فرانسوی

 

مواد لازم( جهت ۴ تا ۵ نفر)

کته یا چلو: ۳ پیمانه

مغز گردو نیم کوب:۱۰۰ گرم

کشمش بی هسته خیس خورده:۱۰۰ گرم

کلم قرمز کوچک: نصف بته

سرکه: ۳قاشق

روغن سالاد: ۳قاشق

نمک، فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

کلم قرمز را هر چه نازک تر رشته رشته کنید و با یک قاشق سرکه در آب جوش بریزید و پس از ۱ دقیقه در آب کش خالی کنید و زیر آب سرد بگیرید ، سپس بگذارید آب آن برود .

همه اجزای سالاد را در ظروف جاداری بریزید و نمک و فلفل بپاشید و زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد بشود ، سپس در ظرف سالاد بکشید . برای این سالاد کته یا چلو را باید کمی زنده تر از معمول بردارید.

آفتاب شما

مقالات مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن