مواد لازم( جهت ۴ تا ۵ نفر)
کته یا چلو: ۳ پیمانه
مغز گردو نیم کوب:۱۰۰ گرم
کشمش بی هسته خیس خورده:۱۰۰ گرم
کلم قرمز کوچک: نصف بته
سرکه: ۳قاشق
روغن سالاد: ۳قاشق
نمک، فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
کلم قرمز را هر چه نازک تر رشته رشته کنید و با یک قاشق سرکه در آب جوش بریزید و پس از ۱ دقیقه در آب کش خالی کنید و زیر آب سرد بگیرید ، سپس بگذارید آب آن برود .
همه اجزای سالاد را در ظروف جاداری بریزید و نمک و فلفل بپاشید و زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد بشود ، سپس در ظرف سالاد بکشید . برای این سالاد کته یا چلو را باید کمی زنده تر از معمول بردارید.
آفتاب شما