دسر

طرز تهيه دسر موز با روكش شكلاتي

دسر موز با روکش شکلاتی را می‌توانید برای مراسم خاص مانند عید نوروز تهیه کرده و با آن از میهمانان خود پذیرایی کنید.

مواد لازم برای 36 قطعه موز:

  • خرده شکلات: 2 پیمانه
  • روغن کانولا: 2 قاشق غذاخوری
  • مواد مخصوص برای رویه دسر موز: مانند پودر یا نارگیل رنده شده، چوب شور خرد شده، فندق خرد شده
  • موز رسیده: 3 عدد، به صورت حلققه‌ای به ضخامت یک و نیم سانتی‌متر بریده شود.

• درون قابلمه کوچکی، روغن و شکلات‌ها را روی حرارت کم قرار داده تا ذوب شوند.( 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند).

• هر کدام از رویه‌ها را درون ظرف کم عمق جداگانه‌ای قرار دهید. درون ظرف پخت را با فویل بپوشانید. هر دفعه یک قطعه موز را درون شکلات ذوب شده خوب غلطانده و آغشته کنید و این کا را تا آخرین قطعه انجام دهید.

• هر قطعه موز آغشته به شکلات را درون هر یک از رویه‌ها بغلطانید و در نهایت کل مواد رویه را روی تک تک قطعات موز بپاشید و آن‌ها را به صورت تک تک روی ورقه فویل قرار دهید.

• سینی حاوی دسر را به مدت 3 ساعت درون فریزر قرار داده تا دسرها خود را گرفته و سفت شوند.

• سپس سینی را از فریزر خارج کرده و دسرها را میل کنید.

همشهری آنلاین – شهره فرجی

loading...

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن