آشپزخونه من

طرز تهیه بادام سوخته به روش دیگر

543بادام سوخته

مواد لازم

مغز بادام : 400 گرم

شکر : 600 گرم
روش تهیه :

ابتدا شکر را با نصف فنجان آب در ظرفی مخلوط کرده روی حرارت کم قرار میدهیم و چند بار بهم می زنیم تا شکر در آب حل شده و طلائی رنگ شود ، سپس بادام و مخلوط شکر را در صافی ریخته پس از آنکه سرد شد مغز بادام را از شکر جدا نموده شکر را دوباره در ظرفی روی حرارت می گذاریم و مرتب بهم میزنیم تا شکر بشکل کرم غلیظ در آید . سپس مغز بادام را به شکر سوخته اضافه می کنیم و بهم می زنیم تا مغز بادامها و شکر زیاد سوخته و تلخ نشود . پس از آنکه مغز بادام ها طلائی رنگ شد در سینی یا آبکش مسطح می ریزیم می گذاریم کاملا سرد شود ، سپس با دقت بادام سوخته ها را جدا کرده و دانه دانه می کنیم .

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.