خانه > آشپزخونه من > غذاهاي اصلی > طرز تهیه جوجه کباب با سالاد گوجه‌فرنگی

طرز تهیه جوجه کباب با سالاد گوجه‌فرنگی



[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
در کنار این غذا می‌توانید از بلال به عنوان مخلفات استفاده کنید.

زمان آماده‌سازی:‌20 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 700 گرم، به قطعات 5 سانتی‌متری تقسیم شود.
  • سیر: 2 حبه، کاملا ریز شود.
  • پودر آویشن: نصف قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم
  • بلال درسته: 4 عدد
  • گوجه گیلاسی:‌ نیم کیلو، هر کدام به دو نیم تقسیم شود.
  • پیازچه: 4 عدد، خرد شود.
  • پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق چای‌خوری
  • سیخ چوبی 15 سانتی‌متری: 8 عدد، در آب خیس شود.

• کباب‌پز را روی شعله متوسط – زیاد قرار دهید.

• درون کاسه‌ای، مرغ، سیر، آویشن، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف قاشق چای‌خوری نمک و به همان اندازه فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

• جوجه‌ها را به سیخ بکشید.

• جوجه‌ها و بلال‌ها را همزمان روی کباب‌پز قرار داده و هر چند وقت یکبار آن‌ها را بچرخانید. این کار حدود 7 تا 10 دقیقه زمان لازم دارد.

• برای سالاد: درون کاسه‌ای ‌گوجه‌فرنگی، پیازچه، پوست رنده شده پرتقال، باقی‌مانده روغن زیتون، سه چهارم قاشق چای‌خوری نمک و یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل را با هم مخلوط کنید.

• جوجه و ذرت را با سالاد گوجه فرنگی میل کنید.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

همچنین ببینید

املت پنیر و اسفناج

+- مناسب برای 3 ماهه دوم بارداری برترین ها:  جنین در این مدت آهن مورد …

پاسخ دهید