دسر

طرز تهیه دسر ماست

از دسر ماست هم می توانید به عنوان دسر و هم به عنوان عصرانه لذت ببرید.

  • ماست   3/4 پیمانه
  • خامه   2/3پیمانه
  • پودر ژلاتین    سه قاشق چایخوری
  • شیر    3/4پیمانه
  • شکر   1/3پیمانه
  • وانیل    1/8قاشق چایخوری
  • آب سرد   سه قاشق سوپخوری
  • رنگ مجاز خوراکی قرمز  دو قطره

ژلاتین را در آب حل کرده و به صورت بن ماری حرارت می دهیم.
شیر، شکر و وانیل را مخلوط نموده و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود. خامه را جداگانه می زنیم تا حجم آن دو برابر شود، سپس ماست را هم می زنیم. خامه زده شده، ماست و ژلاتین را به همراه رنگ قرمز مخلوط می کنیم. قالب را چرب نموده، مواد دسر را در آن ریخته و در یخچال می گذاریم تا ببندد. سپس آن را در ظرف سرو برگردانده و با خامه فرم گرفته شده تزیین می کنیم.
نکته:
می توانید به جای آب سرد، ژلاتین را با آب کمپوت آناناس یا هلو حل کنید.
منبع: آشپزی خانواده سبز

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن