خانه > آشپزخونه من > غذاهاي اصلی > طرز تهیه فلفل دلمه‌ای شکم ‌پر با برنج و نخود فرنگی

طرز تهیه فلفل دلمه‌ای شکم ‌پر با برنج و نخود فرنگی



این غذای کم چرب و سرشار از ویتامین را به روش بخارپز تهیه کرده تا از خواص آن بیشتر بهره‌مند شوید.

  • فلفل دلمه‌ای: 4 عدد در رنگ‌های مختلف
  • برنج قهوه‌ای: یک دوم پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه
  • نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر
  • آب گوجه‌فرنگی: یک پیمانه
  • گشنیز خرد شده
  • آجیل خرد شده برای تزیین
  • نمک و  فلفل برای تزیین
  • روغن مایع: یک قاشق سوپ‌خوری

• سر فلفل‌های دلمه‌ای را با چاقوبرش داده و تخم‌های آن‌ها را خارج کنید و کنار بگذارید.

• درون قابلمه‌ای برنج قهوه‌ای را با نصف قاشق سوپ‌خوری روغن همراه با آب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.

• در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.

• درون فلفل‌ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن‌ها ر به مدت 10- 8 دقیقه بخارپز کنید.

همچنین ببینید

551

طرز تهیه گراتن ترد گل کلم

+- زمان تهیه: 20 دقیقه زمان پخت: 40 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر: گل …

پاسخ دهید