خانه > آشپزخونه من > غذاهاي اصلی > طرز تهیه قارچ سرخ کرده با نان تست

طرز تهیه قارچ سرخ کرده با نان تست



[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
با قارچ سرخ کرده و چند ماده غذایی دیگر، صبحانه لذیذی تهیه کنید.

زمان تهیه: 10 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر:

  • نان تست شده: 2 برش
  • قارچ: 100 گرم
  • کره: مقداری برای سرخ کردن
  • موسیر: 2 عدد
  • سیر: یک حبه
  • جعفری: 4 شاخه
  • آب لیمو: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل:‌مقدار لازم
سیر، جعفری، قارچ و موسیر را ریز خرد کنید.• کره را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کرده سپس قارچ و موسیر را به آن اضافه کنید و تا زمانی که طلایی رنگ شود آن‌ها را تفت دهید.• 30 ثانیه قبل از آماده شدن مخلوط، سیر و جعفری را به آن اضافه کنید.

• مخلوط قارچ آماده شده را روی نان‌های تست قرار داده و چند قطره آب لیمو روی آن‌ها بچکانید.

شهره فرجی

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

همچنین ببینید

املت پنیر و اسفناج

+- مناسب برای 3 ماهه دوم بارداری برترین ها:  جنین در این مدت آهن مورد …

پاسخ دهید