دسر

طرز تهیه مسقطی لیمو و گلاب

لیمو و گلاب، عطر و بوی مطبوعی به این مسقطی بخشیده است.

  • نشاسته گل: 200 گرم
  • خلال بادام و پسته: 100 گرم
  • شکر: 400 گرم
  • آب: شش تا هفت پیمانه یا یک و نیم لیتر
  • گلاب: نصف پیمانه
  • کره: 150 گرم
  • آب‌ لیمو: دو قاشق سوپ‌خوری
  • رنگ خوراکی قرمز: به میزان لازم

* نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل و از صافی رد می‌کنیم.

* سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می‌زنیم تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.

* شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط می‌کنیم.

* کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود.

* مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آب‌لیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

* مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کرده‌ایم، ریخته (می‌توانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را می‌ریزیم و سطح روی آن را صاف می‌کنیم و پس از خنک شدن برش می‌زنیم.

 

 

مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 102

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

بلاک کننده تبلیغ

لطفا جهت حمایت از ما برنامه بلاک کننده تبلیغات را غیرفعال نمایید.