خانه > آشپزخونه من > پيتزا و ساندويچ > طرز تهیه پیتزا سیب زمینی

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی



[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

در این پیتزا خمیر به کار نرفته، زیرا که سیب زمینی جایگزین خمیر شده است، می توانید این پیتزا را با سس کچاب میل کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه این پیتزای سیب زمینی آشنا می شوید.

سیب زمینی : 3 تا 4 عدد
تخم مرغ : 1 عدد
نمک، زردچوبه : به مقدار لازم
مایه ماکارونی : به مقدار لازم
پنیرپینزا : 100 گرم


ابتدا سیب زمینی ها را پخته و سپس رنده می کنیم، نمک ،زردچوبه و تخم مرغ را به آن افزوده و مخلوط می نماییم ، ته ظرف پیرکسی را چرب کرده و مایه سیب زمینی را روی آن پهن کرده، از مایه ماکارونی روی آن ریخته و سپس پنیرپیتزا را می ریزیم و در فر با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.
نکات
می توان قبل از اینکه پنیرپیتزا را روی مواد بریزیم با پوره سیب زمینی که با جعفری مخلوط شده است روی مواد را شکوفه بزنیم.
از قارچ و فلفل دلمه ای برای تزیین می توان استفاده نمود.

 

منبع:ملک بانو[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

پاسخ دهید