دسر

طرز تهیه چند نوع دسر برای کریسمس و سال نو میلادی

دسر ژله آدم برفی و ژله تکنفره سه رنگ و دسر مجلسی برای کریسمس

ژله آدم برفی

مواد لازم

پودر ژلاتین : 30 گرم ( می توانید به جای ژلاتین از یک بسته ژله آلوئه ورا استفاده کنید )
تافی شکلاتی : به تعداد لازم
نی پلاستیکی : به تعداد لازم
قالب های گرد : در سه سایز
شیر : 1 لیوان


طرزتهیه

اگر از پودر ژلاتین استفاده می کنید، پودر زلاتی را به روش بن ماری در یک لیوان شیر حل کنید و سپس درون ظرفی بریزید و صبر کنید تا کامل بسته شود.

اگر از ژله آلوئه ورا استفاده می کنید، ابتدا ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش حل کنید و بعد از خنک شدن یک لیوان شیر را آرام آرام اضافه کرده و مخلوط کنید. این مایع را هم درون ظرفی مسطح ریخته و درون یخچال قرار دهید تا کامل بسته شود.

با قالب های گرد ژله را در سه سایز برش دهید.

با تافی های شکلاتی شکلی شبیه به کلاه آدم برفی درست کرده و در انتهای نی های پلاستیکی قرار دهید.

برش های گرد ژله را به ترتیب از کوچک به بزرگ درون نی های پلاستیکی قرار دهید.

آدم برفی ها را درون بشقاب قرار داده و با رنگ خوراکی شکل چشم، بینی و دکمه های آدم برفی را بکشید.


دسر کریسمس، ژله تکنفره سه رنگ

مواد لازم 

ژله آلبالو : ۱ بسته
ژله لیمو : ۱ بسته
پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری
شیر شیرینی غلیظ شده : ۲ لیوان


طرز تهیه

ابتدا پودر ژله آلبالو، لیمو و ژلاتین را به دو قسمت تقسیم کنید.
یک ظرف شیشه ای مربع انتخاب کرده و کف آن سلفون یا کیسه فریزر پهن کنید.
نصف پودر ژله آلبالو را به صورت عادی درست کرده و در کف ظرف بریزید.
ظرف را داخل یخچال بگذارید تا کامل بگیرد.

نصف پودر زلاتین را با ۱ لیوان آب جوش مخلوط و کاملا هم بزنید تا پودر ژلاتین حل شود.کمی صبر کنید تا خنک شود و سپس به آرامی شیر را داخل ان ریخته و هم بزنید.
بعد از بسته شدن لایه اول، لایه دوم یعنی ترکیب شیر و ژلاتین را روی لایه اول ریخته و مجدد درون یخچال بگذارید تا لایه دوم هم کاملا بسته شود.

برای مرحله بعدی نصف دیگر پودر ژله لیمو را به صورت عادی ترکیب و روی لایه دوم ریخته و مجدد درون یخچال بگذارید.
بعد از بستن سه لایه، همین کار را برای لایه بعدی ادامه دهید.
بعد از بستن کامل لایه ها، پلاستیک را از درون ظرف بیرون آورده و با چاقوی تیز برش بزنید.
برای تزیین روی هر کدام از قطعات ژله خامه فرم گرفته ریخته و با برگ نعنا کمپوت آلبالو تزیین کنید.


 ترافل نوتلا فندقی

مواد لازم 

400 گرم کیک کاکائویی مانده و یا کیک لوف آماده(حدود 4.5_4 لیوان کیک خرد شده)
1 قوطی خامه صبحانه 200 میلی
4 قاشق غذاخوری سرپر شکلات صبحانه نوتلا (یا هر نوع شکلات صبحانه دیگر)
1 استکان فندق بو داده خرد شده (برای داخل ترافل)
5 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

برای بیرون ترافل:

1 لیوان فندق بو داده خرد شده


طرز تهیه

ابتدا کیک را در غذاساز و یا با دست خرد نمایید و داخل ظرفی بریزید.سپس خامه ، فندق ، پودر نارگیل ، نوتلا و پودر کاکائو را به کیک اضافه نمایید و خود هم بزنید و حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید. سپس از مواد اندازه گردو بردارید و داخل کف دست گرد کنید و در فندق بوداده بغلتانید و در ظرف سرو بگذارید.

 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن