پیاز | یک عدد |
سیر | 2 تا 3 حبه |
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو گرم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
زردچوبه و زنجفیل | به دلخواه |
گشنیز خرد شده | یک استکان |
فلفل سبز | 3 تا 4 عدد |
سیبزمینی | 1 کیلو |
پودر زیره سبز | دو قاشق مرباخوری |
تخممرغ | 1 عدد |
لیموترش تازه | 1 عدد |
در مرحله اول پیاز و سیر را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را با انواع ادویهها، نصف استکان گشنیز و فلفل سبز خرد شده، تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
مواد را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و جا بیافتد. سیبزمینی را با آب و نمک بپزید، سپس آنها را پوست کنده و رنده کنید.
نمک، فلفل سیاه،آب لیمو ترش ، بقیه گشنیز و کمی پودر زیره سبز به سیبزمینی اضافه کنید و آن را کاملاً ورز دهید. از خمیر سیبزمینی گلولهای به اندازه یک نارنگی بردارید و وسط آن را گود نمایید. با قاشق از مواد آماده گوشتی بردارید و میان گلوله سیبزمینی را پر کنید و پس از بستن دهانه آن، گلوله سیبزمینی را در کف دست گرد کنید.
در ظرف دیگری تخممرغی را بشکنید و با چنگال آن را خوب هم بزنید و کمی نمک و فلفل سیاه نیز به آن بیفزایید. سپس کاتلیس های فرم داده را داخل مایه تخممرغ بغلتانید و آنها را در روغن داغ سرخ کنید. کاتلیسها را در ظرف بچینید و دور آن را با سبزیجات تزیین کنید.