غذاهاي اصلی

طرز تهیه کوکوی پنیر، نعنا و نخود‌فرنگی

کوکوی پنیر،‌ نعنا و نخود فرنگی را با سس گوجه‌فرنگی میل کنید.

  • نخود‌فرنگی منجمد: 2 پیمانه
  • پنیر فتا: 200 گرم، خرد شود.
  • برگ‌های تازه نعنا:‌ یک قاشق سوپ‌خوری، خرد شود.
  • پیازچه: 4 عدد، ‌ریز خرد شود.
  • سس گوجه‌فرنگی: مقداری هنگام سرو
  • مایه خمیری پایه:
  • آرد: دو سوم پیمانه
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • شیر: نصف پیمانه
برای تهیه خمیر پایه:آرد را درون کاسه‌ای الک کرده سپس در وسط آن سوراخی ایجاد کنید.

در ظرفی جداگانه شیر و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده سپس آن ا درون سوراخ ایجاد کرده در ظرف آرد بریزید و خوب آن‌ها را هم زده تا نرم و یک دست شوند.

• نخود فرنگی‌ها را درون کاسه‌ای ریخته و آن‌ها را به صورت پوره درآورید. نخود فرنگی، پنیر فتا، نعنا و پیاز را به مایه خمیری اضافه کنید.

• روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط گرم کنید. برای هر کوکو یک قاشق پر، از مخلوط برداشته و درون روغن ریخته و هر طرف کوکوها (4 کوکو) را به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شده و خوب بپزند حرارت دهید.

• مراحل فوق را برای تهیه 16 عدد کوکو تکرار کنید.

• کوکوها را با سس گوجه‌فرنگی میل کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن